Kamper op een luxe manier

camping met privé sanitair

Tijdens je kampeervakantie wil je natuurlijk ook een beetje genieten van luxe, wanneer je op zoek bent naar een camping met privé sanitair kun je niet om de Leistert heen. Met een sanitair unit ben je zelfs op je plaats in het bezit van een vaatwasser, maar ook je eigen toilet en douche zijn natuurlijk heerlijk om te hebben. Op de kampeerplaatsen is zelfs verwarming aanwezig, zodat je er altijd lekker warm bijzit tijdens je vakantie. 

Zelfs een sauna is mogelijk

Vind je een vaatwasser en een eigen douche en toilet nog niet luxe genoeg? Met een infrarood sauna kom je echt helemaal tot rust tijdens je vakantie, het is mogelijk ook deze op je kampeerplaats te huren. Na een lange dag met de kinderen, even een momentje voor jezelf om helemaal bij te komen en weer op te laden. De combinatie van ouderwets kamperen en de luxe twist maakt je verblijf uniek, een camping met privé sanitair is de perfecte combinatie om optimaal te genieten.

camping met privé sanitair

Veel faciliteiten

Een verblijf op de camping met privé sanitair is niet alleen luxe, er is ook zeer veel te doen op het park zelf voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken in het klushuis, of doen mee met het animatieteam wat onder leiding staat van Pluck en Pien. Dan hebben we het nog niet gehad over de geweldig zwembaden, het subtropisch zwemparadijs en het buiten golfslagbad wat jong en oud verzekerd van uren speelplezier. Weer of geen weer, je kunt altijd een frisse duik nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *